onsdag 4. august 2010

Besøk. Og kloremerker.

I dag har jeg beveget meg ut av huset og fått litt frisk luft. Dvs, turen gikk et par km nordvest, til ei trivelig dame med omtrent dobbelt så mange barn som jeg har og en veldig morsom blogg.

Pia hadde flesket til og bakt gulrotkake som vi koste oss med, også smug-drakk vi Pepsi Max fra kaffekopper, slik at barna trodde vi drakk kaffe. (Dette, og andre smarte tips lærte jeg i dag.)

De to minste fikk hver sin økologiske riskake som Pia har smuglet med fra Sverige. Og ellers så spiste de det de kom over av snacks på stue- og kjøkkengulv.

Vi hadde en trivelig stund der vi fikk pratet ut om bla blogging - og de to minste fikk øvd seg litt på bryting. (Synd jeg ikke tok med fotoapparatet, da kunne jeg ha dokumentert hvem som klorte hvem).

Mens vi pratet intenst om blogging, tok jeg diskret en liten titt ut i hagen for å se om Pia har fulgt noen av hage-tipsene mine i vår.. Det var ikke så mange rødbeter der for å si det sånn. Men en imponerende gassgrill!
Bilde: http://www.klikk.no/mat/spise/article398333.ece
Det var et trivelig besøk og god kake. I mangel av foto fant jeg en kake som lignet veldig.
God var den ihvertfall.

5 kommentarer:

 1. Koselig å dra på besøk da :)

  SvarSlett
 2. He he, så du kunne ikke dy deg, nei...
  Et par rettelser: Riskakene var ikke økologiske.
  Det var ikke snakk om kloring - det var lett risping med rosinesker. I ansiktsregionen, ja, men unngikk vitale deler.
  Hvordan kunne du vite at det ikke skjulte seg rødbeter under alt ugress?

  Takk for besøk, velkommen igjen;)

  SvarSlett
 3. He, he, ingen rødbeter? Men kake og slarv er koselig da. ☺

  SvarSlett
 4. Høres ut som et hyggelig besøk. Og mye action? Glad er jeg at jeg oppdaget bloggen din hvertfall! Legger meg til som følger :)

  SvarSlett
 5. Etter å ha lest dette innlegget kan jeg føye til et lite tips: Jeg har to brødre, og gjennom hele vår oppvekst har mamma spist sjokolade rett foran nesene våre, uten at noen av oss merket noe. Takket være kaffekoppen, for den var det ingen som mistenkte at inneholdt noe annet enn kaffe. Jeg drikker ikke kaffe, men jeg burde kanskje begynne med det, sånn bare for å ha et fint gjemmested :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar