fredag 13. august 2010

Seng, og impulsivitet.

I dag var det loppemarked i byen. Jeg tok på meg gode sko, og gikk målrettet inn, presis ved åpningstid. Instinktet mitt førte meg mot møbelavdelingen, og etter 10 sekunder hadde jeg kjøpt en gul, nydelig barneseng. Sånn gammeldags uttrekkbar seng som man kan vokse i.

Den vil passe ypperlig på Nikoline sitt lysegrønne rom.

Det er imidlertid et bittelite problem. Eller "utfordring" som jeg liker å kalle det. Nikoline har nemlig ikke bare en, men to senger fra før.

1. Den snus-fornuftige (og kjedelige) sprinkelsenga fra IKEA.

2. Den hvitmalte 50-talls senga med engler som jeg kjøpte da jeg var høygravid.

Denne hvite senga har Mannen alltid omtalt som et "tåpelig" kjøp. For vi hadde jo sprinkelsenga, hva skulle vi med en til?

Nå har Nikoline plutselig tre senger - Så jeg benytter sjansen - er det noen der ute som vil hjelpe meg ut av "knipa" og kjøpe den hvite senga? (Kan evt få sprinkelsenga med på kjøpet).

Den gule senga står nå trygt plassert i svigerforeldrenes garasje. Jeg får kanskje vente litt med "overaskelsen" når jeg har kvittet meg med de to andre sengene..

3 kommentarer:

 1. He he, vi kjøpte 3 pocketbøker og 5 blader. Mannen solgte elektronikk og eldstesønn spilte. I morra er det på`n igjen...

  SvarSlett
 2. Veslejenta di kan jo gjøre som Gullhår hos de 3 bjørnene; ligge litt i hver seng!
  Artig sengelektyre, dette.
  God helg!

  SvarSlett
 3. Så flott den sengen er :) Hva skulle du hatt for den og hvor er den i landet?

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar