mandag 26. april 2010

Ny blogg - nye muligheter, og litt datatrøbbel.

Jeg har nå "konvertert" fra blogg.no til bloggspot. Satt i går kveld og jamret meg over nye oppsett.
Min mann, dataingeniøren, måtte motvillig trå til, midt i en spennende sci-fi-serie. Sånn er det av og til, opptatte i hver sin virituelle verden..

Men nå er jeg altså her, og håper både gamle og nye lesere etterhvert kommer tuslende. Ha en fin dag!

Fv; kruspersille, potet, brokoli.

3 kommentarer:

 1. Ja da har jeg lagt deg også til på min blogg-leser liste. tenk at du ble en datanerd tilslutt Jenny...det hadde jeg aldri trodd :-) Da har vi enda en ting til felles- jippi :-) Jeg syns blogspot var dritdårlig før men nå når jeg satte igang med denne nye bloggen ser jeg at de har oppdatert og kommen med en ny versjon som er mye mer brukervennlig så nå liker jeg faktisk blogspot bedre enn blogg.no :-)

  Nei nå må jeg inn å poste et nytt innelegg om mitt nye bord :-)

  SvarSlett
 2. Velkommen, velkommen :-) Skulle du ha for mye problemer, kan du kontakte Camilla (hun er linket i blogglista mi, Camillas Vidunderlige Verden). Hun hjelper gladelig til med bloggoppsett :-)

  Når det gjelder hageslange + pus? Tja, er vel kanskje bedre med dusjen, jeg tenker det ville være litt i ondeste lage å utsette pus for offentlig ydmykelse, haha.

  Så plutselig at jeg lå i blogglista di også, så koselig :-)

  Lykke til videre i Blogspotlandia ;-)

  Busteklem

  SvarSlett
 3. Se her ja! Lurt av deg å bytte! Nå blir det mye enklere å legge igjen kommentarer og sånn! Og nå skjønner selv jeg bloggen din, og kan hjelpe til med tekniske spørsmål;)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar