torsdag 13. mai 2010

Jakten på babymaten.

Hjemme fra en liten og effektiv Spania-ferie på fem dager.

Når vi skulle slå ihjel noen timer på flyplassen i Malaga, dukket plutselig behovet for mer baby-føde opp. Og siden jeg synes det er litt tidlig å stappe en 8- måneder baby full av pommes frites dyppet i deilig kethup - startet jakten. Jakten på noe så simpelt som et lite glass med middag.

Etter å ha vært innom de rundt 13 cafeene, kioskene og resturantene - konkludere jeg medt at den eneste plassen de solgte babymat var på Farmacia. Akkurat - dumme meg!  At jeg ikke koblet at men mest logiske plassen for barnemat er sammen med medisinene..

For å komme meg til Farmacia måtte jeg tilbake til sikkerhetskontrollen, og ut på den andre siden igjen mens Mann og barn satt og ventet.

Og da jeg skulle tilbake igjen var det bare å lydig stille seg i kø, av med skoene og posen med barnemat suste gjennom kontrollen...........................
En uniformert securitas gikk sakte og målrettet gjennom posen med de to glassene med babymiddag. Babymat.. hm. "But where is the baby..?" spurte han, mens jeg litt svett måtte begynne å forklare han om jakten på babymat mens jeg pekte og kanskje slo av en spøk i samme slengen for å lette til på stemningen. Skjønner jo at han ble mistenksom. - Her kommer det en ung kvinne på rundt 50 kg og 158 cm på strømpelesten. En liten plugg som kanskje utgir seg for å være mor. Og hun har babymat i en pose. Men ingen baby. Dette kvinnemenneske kan vel ikke ha rent mel i posen??

Men jeg slapp igjennom. Han skjønte vel at jeg virkelig er en mamma da han så gulpeflekken på genseren og de blå ringene under øynene. Også ser jeg ganske usyldig ut når jeg smiler.

3 kommentarer:

  1. Ha ha, godt det ordnet seg til slutt. :-)

    SvarSlett
  2. Ja det var dette HiPP nevnte..at de hadde tenkt å satse på å få inn babymaten sin på offentlige steder. Syns det er en god ide jeg :-)

    SvarSlett
  3. sally: ja helt utrolig igrunn, at det er nesten klin umulig å få tak i babymat - men alt annet, DET selger de på flyplassen...

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar