fredag 21. mai 2010

Mon tro om jeg drømmer om trappa i natt....

Nå er det jammen meg KAOS i hele huset og jeg kjenner jeg er stressa.
Dette innlegget handler vel like mye om mitt behov for å ha struktur og balanse i hverdagen og føle at jeg har en viss kontroll. Til de som syntes dette ble litt vel vagt, så skal jeg være litt mer konkret; stue, kjøkken og trapp er fylt av et tynt lag med støv og sparkel, i tillegg til sånn cirka 1000 ting som ikke ligger der de skal.

Da jeg kom hjem i dag møtte jeg en mann. Ikke min mann, men en polakk som stod i en stige og sparkla høyt oppe langs taket. Han skal fjerne noen sprekker i malingen, informerte Mannen meg om. Å-ja så jeg. Men så så jeg at Mannen hadde et bekymret smil om munnen...  Et dårlig tegn.

Det jeg omsider fikk vite var at denne mannen med malekost som vi antar er maler, hadde ramla ned fra stigen  i trappa og klart å rive ned det som rives kan i trappen.. dvs: gelender, et stort bilde og i samme slengen gitt et par av trinnene noen kraftige hakk før han landet i gangen.. Og nå sitter jeg her med et glass vin og prøver å tenke at det viktigste er jo tross alt at mannen med malekosten overlevde, selv om han raserte trappa. Og at vi jammen er heldige som har hvitmaling og sandpapir, og støvsuger. Og at jeg ikke skal bry meg om at det står et stilas midt i stua, sammen meg et gulv dekt av hvitt støv og sparkelbiter. Jeg er også glad det finnes vin, slik at en stakkars kontroll-freak som meg kanskje får sove godt i natt.

3 kommentarer:

 1. He he, du får kose deg videre, og så får vi håpe at du får sove godt;)
  Ha ei flott pinsehelg!

  SvarSlett
 2. Hehehe..sorry at jeg ler men jeg ser for meg deg nå..det går nok over men jeg skjønner at det er irriterende akkurat nå..og de hakkene i trappa, kanskje det bare er dere som ser de og at de egentlig ikke er så store? :-O håper det, kos deg med vinen. Her har vi en liten en som nekter og sove og har skriking om kvelden som sin store hobby, kunne godt hatt et glass vin jeg og..

  SvarSlett
 3. Huff da! Som du sier er det godt mannen klarte seg, men jeg har likevel full forståelse for ditt synspunkt, hehe. Oppussing er ikke bare, bare. Særlig ikke når det helst skulle vært gjort i går ;-)

  God helg :-)

  Busteklem

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar