tirsdag 27. april 2010

Nå inntar jeg de blomstrete hagehanskene... Se opp!

Jeg ramla tilfeldigvis innom en Nille-butikk i dag, og fant et par blomstrete hagehanser til 10,- kr.

... Hmm.. disse må jeg ha, så kan jeg gå rundt med de i helgen slik at det i det minste ser ut som jeg har litt grønne fingre.

Og når jeg først var i det grønne sporet, stakk jeg likegodt innom biblioteket og lånte to hagebøker.

Boka "helt grønn" har jo en dekkende tittel. Den er litt sånn "når skal jeg snu sprederen" osv. Men det er jo fint. Jeg har jo skrevet om våre hageplaner tidligere. Løsmunnet som jeg alltid er. Nå, når jeg ser hvilken jobb det tross alt er bare å tømme hagen for stein, juletre og byggesøppel har jeg jekket meg ned et par hakk, minst. Men synes jeg i det minste bør får et par husmorpoeng for de hanskene. Første steg i riktig retning mot en Rododendro som er enda finere enn naboens.

Disse skal jeg ihvertfall gå rundt med når jeg koster på verandaen ol. i helga. En rake og en liten boks plenfrø nå, så er vi i gang! Se opp nabo, du har jammen fått en hage-konkurrent. Det hadde du vel ikke trodd ?

2 kommentarer:

  1. Lykke til :D

    Rododendroene våre frøs i hjel i de -20 som var på nyåret. Ser hvertfall brunt ut for dem, for å si det sånn. Skikkelig teit!

    SvarSlett
  2. Å ja de hanskene var fine :-P hehe..men du? E og Sakarias kommer med toget på søndag, vi er fremme kl 14. Så drar vi igjen tirsdag kl 18 :-)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar