mandag 31. mai 2010

Forretnings-ide, del 2.

Etter å ha spadd noen timer til i åkeren min, har jeg nå kommet litt mer ned på jorda. Jeg har evaluert forrige innlegg og tolker kommentarene dit hen at det med å selge bleie-gjødsel ikke var en strålende forretningside. Det var det jeg trodde. Dere skjønner sikkert hvorfor jeg ikke er forretningskvinne og håver inn gryn. Det med bleie-gjødsel var liksom det nærmeste jeg noen gang har kommet en forretning-ide. Og jeg som kan være en smule dum-snill hadde nok i tillegg gitt bort luksus-gjødselet gratis.


Apropos rødbeter og gjødsling natural:  pia - aner jeg en liten skepsis her?  den  "ja,ja... det er bare å sette i gang.."- kommentaren din hørtes nemlig ikke 100 % entusiastisk ut. Hva gjødsler du prakt-blomstene dine med? Morsmelk? 
Men vi kan jo si det sånn at jeg legger ut et bilde sånn ca i juli / august. Ett bilde av et bed som ikke er gjødslet med naturalia, og ett som har fått vanlig ku-gjødsel.
Jeg legger ut bildene på bloggen - og så evaluerer vi. Ok?

3 kommentarer:

  1. hahah...gleder meg til å høre fortsettelsen

    SvarSlett
  2. Jepp, du aner en stor skepsis. Men jeg burde holde munn, for jeg har ingen prakt-blomster. Og driver ikke med gjødsling. Jeg og blomster er en dårlig match - som så mye annet..

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar