onsdag 28. juli 2010

Hjemme igjen.

Jeg kan nå meddele at vi har ankommet Norge igjen etter to uker med pasta, vin og sang i Italia.
(Dvs mye pasta, middels med rødvin og litt sang). Etter et par uker i varmen har vi også utviklet oss fra å være trauste nordmenn som er våkne midt på dagen til å gjøre som italienerene - ta siesta. Og det virker! Jeg hadde nesten glemt hvor nyttig søvn kan være på humøret etter lite søvn siden 2005.

Etter flyturen med Ryanair fra Roma til Torp i dag, der det var både salg og skrikende reklame over høytalere for klokker, smykker og skrapelodd, opptill flere ganger- var det godt å lande på norsk jord, selv om selve landingen sikkert kunne vært litt mykere.

(Og Ryanair: hva med å droppe trompet-fanfaren på høytaleren ved landing, etterfulgt av et intensivt foredrag om at Ryanair alltid lander før tiden. Altså, hvis dere alltid lander før tiden, bør dere kanskje se nærmere på selve tiden. Bare et konstruktivt tips.)
  
Vel hjemme i moderlandet kan jeg konstatere at ting er som før. Gresset gror, fuglene kvitrer og VG har sport som hovedsak på nettavisen sin. Og vi må nok begynne å trappe ned de siestaene snart, jeg kjenner jeg er litt hyperaktiv om kvelden.

1 kommentar:

  1. HØres ut som dere har hatt en bra ferie. Siesta hørtes ikke dumt ut, hvertfall : )
    Jeg var skeptisk til Ryanair før, og er det fortsatt, hehe.
    Busteklem

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar