søndag 1. august 2010

Tips til voksne på en regnversdag.

Noen dager regner det, slik som det har gjort i det siste. Og på sånne mamma-blogger bugner det over av tips til hva man kan gjøre med ungene når det regner. Men hva med oss voksne da?
Her en dag regnet det, og selv om jeg er vestlending og derfor tåler en støyt, så foretrekker jeg å holde meg inne i varmen ihvertfall deler av dagen. I den anledning er det greit å ha noen tips til hva man da skal foreta seg.
Voksentips, barna finner vel på noe gøy uansett.

1. Rydde i kjøkkenskuffen. Og er du ekstra ivrig etter et storslått resultat - kjøp inn oppbevaringsbokser først. Dette krever med andre ord planlegging. Og muligens en IKEA-tur. Men det skader vel ingen.

2. Rydde i sko-samlingen. Jeg kjøpte et sånt kjekt stativ på IKEA, og vips, så slipper min kjære mann å snuble i sko når han kommer inn på soverommet og i gangen. Eller hva sier du, Mann?!


3. Og tilslutt, her er noe jeg burde ha gjort.. Rydde i karusell-skapet, heretter kalt rote-skapet. Men to skap er mer enn nok på en regnværsdag. Også kom jeg over en pakke kjeks midt i ryddingen.

.. Og da ble det plutselig mer fristende å kose seg med en god bok. Denne leser jeg nå og den er så bra at jeg håper nesten det blir regn i morgen også.

3 kommentarer:

 1. Hihi, smarte tips :) Man blir jo veldig inspirert av slike rydde-blogginnlegg, så nå fikk jeg veldig lyst til å rydde selv ;)
  Ja, den boken er utrolig bra! Filmen også :)

  Ha en fin søndag! Klem fra Kari

  SvarSlett
 2. Veldig bra jobba!
  Du må jo ha et skap å glede deg til også. En kan ikke gjøre unna all moroa på en gang.
  Boka har jeg også lest. Facinerende historie.
  Jeg har fått ryddet i LPene mine jeg, da. Uten at DET ble noen stor suksess......

  SvarSlett
 3. Takket være deg har jeg faktisk fått rydda litt her i dag. Trenger nok mange slike tipsutover høsten tenker jeg, for her ute er dagene ofte fylt med regn og vind når høst og vinter gjør sitt inntog!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar