torsdag 1. november 2012

Midlivskrisa er avlyst.

Jeg har bursdag. Og siden jeg har blitt så voksen / gammel - er det tid for en liten refleksjon. Begynner jo faretruende å nærme meg 40 år.. Men i steden for å få panikk, og vente på at midtlivskrisa skal ankomme -
har jeg utarbeidet en liten liste. 

Takknemlighetsliste i forbindelse med å ha nådd 32 år.
Den kan være fin å se på de dagene midt i livet, hvor man tror har små midtlivskriser på gang.

- Jeg har to sjarmerende, vimsete og morsomme døtre med blant annet vestlandske, østlandske og italienske aner. Hvordan det henger sammen får vi heller komme tilbake til senere. Og om de har arvet mine impulsive og lettlurte sider, blir spennende å følge med på. Uansett så tenker jeg nesten hver dag at jeg er så heldig som har dem. Og heldigvis er jeg og utstyrt med både morsinstinktet og et moderlig mordblikk - om noe skulle true dem.

- Jeg våkner opp hver dag ved siden av en kjekk mann. Og det er faktisk min mann, det er jeg glad for. Selv om han kan ha noen paranoide trekk.

- Jeg har god helse. Har overlevd både tosidig lungebetennelse i Karibien, og blodforgiftning fra en dum mygg i Nepal. Til tross for en skulder som av og til går ut av ledd og litt frynsete nerver, har jeg god helse.

- Jeg befinner meg faktisk i verdens rikeste land. Jeg er avlet opp på morsmelk og egg fra frittgående høns, jeg puster inn frisk luft hver dag og mottar barnetrygd fra staten for å passe på mine egne barn. Det er jo ganske fantastisk i grunnen!

- Jeg har fortsatt sertifikatet,og bilen går. Det må jeg jo og være takknemlig for. Så en liten bot eller ripe i lakken ... eller bulk, det må man tåle. Vi får ikke med oss bilen når vi en vakker dag drar, uansett hvor fin den er.Lurer på om jeg bare skal avlyse hele midlivskrisa og feire alderen med stil. Så lenge jeg har det så godt som jeg har det, er den eneste krisa midt i livet den jeg eventuelt lager selv... 
1 kommentar:

  1. He he he, du er søt, begynner å nærme deg 40 liksom!? Hallo, du er bare 32! Leeeenge igjen til du blir førti, fjong og flott. Men gratulerer uansett med dagen. Og enig i at man bør fokusere på de positive tingene.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar